avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare si incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare si incetare CIM

Buna seara,
incetarea CIM-ului se opereaza in revisal in ultima zi , sau se poate face si anterior;? daca de exemplu cim-ul inceteaza in 25 octombrie, in revisal se opereaza in data de 25 octombrie sau in data de 24 octombrie?
si suspendarea cim-ului se face inainte de intrarea in vigoare a suspendarii sau se poate face retro respectand cele 20 zile lucratoare?
Am inteles ca exista un proiect de lege "Proiect de inlocuire a HG nr.500/2011: Suspendarea CIM se va inregistra in Revisal cel tarziu in ziua anterioara datei suspendarii"?
Cel mai recent răspuns: Daliborka , utilizator 21:40, 2 Noiembrie 2017
incetarea c.i.m. sepoate face si anterior (asa cum ati mentionat in exemplul dvs.)

Suspendarea cim-ului se opereaza in REVISAL in termen de 20 zile lucratoare de la data suspendarii.
De exemplu, daca un c.i.m. este suspendat cu data de 01.10.2017, atunci ultima zi de transmitere a REVISAL-ului este data de 30.10.2017.

Intr-adevar, exista un proiect de HG, care va abroga dupa adoptare HG 500/2011, care mentioneaza ca ; suspendare/incetarea suspendarii se transmit cel târziu în ziua anterioară datei suspendării/datei încetării suspendării;
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal cu modificari clauze ulterior incetarii suspendarii unui cim trandafir2 trandafir2 Buna ziua, In situatia unui cim suspendat anterior, cim care se doreste a fi modificat odata cu reluarea activitatii salariatului, cum se poate transmite ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare cim concediu fara salar? tina1234 tina1234 Buna seara! Pentru suspendarea unui cim in perioada 01.12.2014 - 28.02.2015 cand se transmite Revisal? Stiu ca suspendarea unui cim se transmite in Revisal in ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul in care avem un contract de munca care trebuie suspendat de exemplu cu data de 4 spetembrie, se mai poate opera retro? tinand cont de cele ... (vezi toată discuția)