avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de cedare folosire logo si slogan?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de cedare folosire logo si slogan?

Buna ziua!
Ce fel de contract as putea face pentru a putea flosi un slogan si o sigla inregistrate de mine la la OSIM, sa le folosesc pe alta firma de-a mea, cu acelasi domeniu de activitate? Este vreun contract sau decizie interna ? Gen: contract de comodat sau cesiune? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Duduada , utilizator 13:06, 24 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune drept de autor administrator musetel musetel Buna ziua, Va solicit opinia in legatura cu urmatoarea situatie: Administratorul unei societati comerciale a creat site-ul, precum si sigla si sloganul ... (vezi toată discuția)
Conciliere pentru drept de proprietate intelectualã încãlcat suciu_diana suciu_diana Buna ziua, am facut notificare unei firme care foloseste aceeasi sigla ca si a noastra. La notificare am atasat copia certificatului eliberat de OSIM si am ... (vezi toată discuția)
Marcã înregistratã de alþii deºi nu o folosesc suciu_diana suciu_diana Buna ziua, va spun atentiei o situatie putin cam incurcata pentru mine, in speranta ca imi dati niste sfaturi pertinente. Societatea noastra a contactat ... (vezi toată discuția)