avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inlocuire usa garaj cu usa termopan obisnuita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inlocuire usa garaj cu usa termopan obisnuita

Buna ziua! Am mostenit un imobil compus din cladire de locuit si anexa garaj. Intrucat nu detin autoturism si avand in vedere starea precara in care se afla cladirea garajului, am efectuat o serie de reparatii si anume: protectia acoperisului intrucat patrundea apa prin tavan, am remediat scurgerile - jgheaburi si burlane-, am creat trei trepte in locul planului inclinat devenit alunecos pe timp de iarna cand se forma ghetus si era periculos accesul in garaj, am inlocuit usa de lemn veche si deteriorata cu o usa tremopan si doua ferestre adiacente laterale acestei usi in golul usii initiale a garajului. Vecinul meu, care este coproprietar pe 25% din suprafata curtii (am vandut o parte a imobilului) intentioneaza sa ma reclame ca am schimbat destinatia garajului. Timp de trei ani nu a avut nici o obiectie, intrucat isi tinea diverse obiecte in garajul folosit strict ca spatiu de depozitare, Acum intentionez sa il utilizez ca zona anexa pentru timp liber si relaxare: gimnastica, sa citesc, sa primesc musafiri, Va rog sa imi spuneti daca, in masura in care eu nu incomodez cu nimic ceilalti locatari ai imobilului, ba dimpotriva am infrumusetat aspectul curtii, daca am vreo obligatie in sensul solicitarii de aprobari pentru lucrarile efectuate. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Servitute vedere. va supun atentiei urmatoarea speta. imobilul in care ... sorinct sorinct Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea speta. Imobilul in care locuiesc are o curte comuna eu neavand servitute de trecere in acea curte. La momentul ... (vezi toată discuția)
Geam spre curtea vecinului Dic84 Dic84 Buna ziua, Am si eu o mica situatie in care va cer sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez. 1)Am cumparat un imobil in ilfov care are geam normal, de dimensiuni ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de stingere a dreptului de trecere acordat unui lot care avea deschidere la drum public RusRIM RusRIM Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil P+5 edificat in anul 2016 pe un teren cu 2 deschideri stradale pe care se afla casa batraneasca a proprietarului care a ... (vezi toată discuția)