avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... APOSTILIA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

APOSTILIA

Buna ziua am rugaminte daca ma pute-ti ajuta:sora Mea este in Italia si ii trebuie sa puna pe certificatul de casatorie apostilia vrea sa imi trimita actele sa incerc sa vad ce pot face intrebarea Mea este eu nu am acelas domicilui cu al ei(Ea e in Bacau iar eu in Timisoara)ma pot adresa Prefecturi din Tm sau trebuie musai din judetul unde are ea domiciliul?si cam cat dureaza?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:54, 28 Octombrie 2017
De obicei se accepta rude de gradul I pentru apostilare documente, dar nu cred ca se poate schimba judetul. Apostilarea se poate face si prin Consulatul Romaniei, dar dureaza ceva mai mult (aia doar trimit actele in Romania, pe urma se intorc iar in Italia, iar posta diplomatica nu merge decat o data sau de cateva ori pe luna).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei apostile pt. certificatul de casatorie (am rezidenta in strainatate) dan_daniel dan_daniel Trebuie sa obtin o apostila dupa certificatul de casatorie, locuiesc in strainatate si se pare ca Ambasada nu ofera astfel de servicii si oricum probabil ar ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere tip vechi ContSters295659 ContSters295659 Buna seara,as dori informatii despre schimbarea certificatului de nastere vechi cu certificat tip nou.Eu locuiesc in Italia si as dori sa stiu daca pot cere ... (vezi toată discuția)
Procedura schimbare certificat de nastere model vechi in certificat nou si apostilare burgundy burgundy Buna ziua, Am cautat mai multe informatii dar nu imi este foarte clar cum ar trebui sa procedez mai exact in cazul urmator. Fratele meu vrea sa se ... (vezi toată discuția)