avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde platesc amenda penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde platesc amenda penala

Buna ziua!Am si eu de platit o amenda penala si nu stiu unde sa o platesc nu mi s-a dat niciun cont.Am intelrs ca la administrata fiscala...dar care?Unde am domiciliu sau unde s-a produs fapta?
Cel mai recent răspuns: Laura1992 , utilizator 18:45, 25 Octombrie 2017
Pentru a plati amenda penala aveti nevoie de documentul prin care s-a instituit amenda, emis de catre institutia care a dispus-o.
Se plateste in localitatea de domiciliu la Trezorerie.
O am..astept sa expire cele 10 zile pt a fi definitiva..k avem 10 zile la dispozitie pt recurs...deci la trezoraria din adresa din buletin?!
Daca nu platiti amenda penala, aceasta se trimite al administratia fiscala locala si riscati executarea silita.
O platesc,dar nu stiu exact unde...am buletin de calarasi si m-am judecat in buc si fapta s-a intamplat tot in buc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru bog2k3 bog2k3 Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am depus la judecatoria Buftea o contestatie impotriva unui proces verbal rutier. Am primit acasa in plic (eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Recuperare amenda 197 197 As dori sa recuperez suma de 750 lei ce reprezinta 1/2 din amenda aplicata de Politia Locala Sect 5 Buc pt. ocuparea unui loc din parcarea rezidentiala. ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata catre stat anna2000 anna2000 in recurs reclamantul a fost asistat de un avocat din oficiu. se admite recursul, drept pentru care sunt obligata la plata cheltuielilor de judecata catre ... (vezi toată discuția)