avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instiintare de la parchetul de pe langa judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Instiintare de la parchetul de pe langa judecatorie

As dori sa va intreb daca exista ca numar de dosar un numar de forma Nr./P/An ? Astazi am fost instiintata ca as avea legatura cu un asemenea dosar din 2014 pe care nu l-am gasit pe portal; toate dosarele par a avea un numar pe a doua pozitie, nu litera P. Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
Claudia Aurelia Marcu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:48, 25 Octombrie 2017
Dosarele aflate in faza de urmarire penala nu le gasiti pe portal.
Va multumesc pentru raspuns. Ma surprinde faptul ca am primit abia acum instiintarea, dupa trei ani... E posibil sa fiu parte sau mai degraba martor? Nu am auzit de niciun proces si nu am nici cea mai vaga idee ce ar putea fi... Sper sa nu primesc vreo amenda ca nu m-am prezentat pana acum.
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
Claudia Aurelia Marcu, utilizator
Mergeti acolo, doar asa aflati despre ce este vorba.
Daca ati primit citatie scrie mai mult în ea.
E bine să știți că aveti dreptul de a avea avocat cand dati declarație si sa vorbiti cu el inainte de a da o declarație si nu dupa declarație.
Dacă va audiaza ca martor e posibil sa fiti pus apoi sub acuzație penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii dosar negasite corneliubogdan corneliubogdan Buna dimineata, Am primit o instiintare (art. 264 din NCPP) pentru inmanarea plicului cu acte de procedura in cauza ce formeaza obiectului unui dosar cu ... (vezi toată discuția)
Citatie de la parchetul de pe langa inalta curte de casatie si justitie fara sens caterina222 caterina222 Buna seara, am primit azi o citatie de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie pe care n-o inteleg...nu inteleg despre ce proces este ... (vezi toată discuția)
Din martor inculpat? albastrusenin albastrusenin Buna, Este vorba de un dosar penal cu acuzatia de inselaciune la care am primit nup iar s-a facut plangere impotriva rezolutiei si s-a acceptat in parte adica ... (vezi toată discuția)