avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme cu fisa de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme cu fisa de lichidare

Buna ziua,

sotia mea lucreaza la alpha bank, acolo unde i s-a facut un card de credit in asa zise conditii preferentiale, din care a retras toti banii disponibili. Saptamana trecuta sotia mea si-a dat demisia, dar actualul angajator refuza sa-i semneze fisa de lichidare pana nu restituie integral toata suma utilizata. Mentionez ca pana acum am platit mereu la termen minimul de plata si asa am dori sa facem si in continuare, deoarece nu dispunem momentan de toata suma. In ce masura este legala aceasta procedura? Si cum poate fi atacata? Si ce se intampla daca totusi nu reusim sa strangem acei bani? Are actualul angajator dreptul de a-i retine cartea de munca sau i-o poate inchide in vreun fel in care sa o afecteze? (am tot auzit de articolul "i" desi nu stiu sigur la ce se refera)
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 21:25, 7 Octombrie 2009
Nu au legatura restituirea banilor de inapoierea cartii de munca...si, oricum mai e putin si cu problema asta cu cartea de munca,asa ca stati linistit!:rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot face lichidare din cauza unui card magop magop am depus demisia la actualul loc de munca pentru a ma angaja in alta parte. nu mi se poate da cartea de munca deoarece am o descoperire de card girata de ... (vezi toată discuția)
Fisa de lichidare cdvali cdvali Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Mi-am dat demisia de curand si seful de departament ma ameninta ca nu-mi semneaza ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca alonso_first_one alonso_first_one Sotia mea a lucrat pana acum 10 zile,si i se intarzie nota de lichidare si restituirea cartii de munca.As vrea sa stiu in termen de cate zile angajatorul ar ... (vezi toată discuția)