avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație copii

Bună,as avea nevoie de parerea dumneavoastra,in 2010 s-a născuț fiul meu in italia,in 2014 ne-am mutat definitiv inapoi in romania,fiul meu din 2014 a mers la grădinița după in clasa 0 si acum in 2017 este in clasa 1 in romania,acum după aproape 3 ani,am depus actele pt alocatia lui la primăria din lupeni jud Hunedoara,acum este a 2 oară care îmi respinge dosarul pe motiv ca de ce după 3 ani m-am gandit sa fac alocatie la copil?am dus absolut toate actele de italia contracte de munca unde arată pana când am luat alocatie pt fiul meu din italia!ce trebuie sa fac sa pot obtine alocatia copilului? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 25 Octombrie 2017
Sesizati ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială - sau Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copil nascut in ue, toata familia fiind repatriata in ro stefanirimia stefanirimia Buna seara, Suntem veniti in Romania,in martie 2014 din Italia dupa,12 ani de rezidenta,copilul fiind nascut in 2003 in Italia.In Italia am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Alocatia copil nascut in strainatate marianalascu marianalascu Buna ziua. Doresc sa stiu si eu cum pot sa fac sa recuperez alocatia copilului meu in varsta de 3 ani si 5 luni ,nascut in Italia ,reantorsi in Romania am ... (vezi toată discuția)
Suspendare alocatie narin narin Buna ziua, referitor la acordarea / suspendarea alocatiei doresc sa va intreb urmatoarele: fiul meu este nascut in 1999 in Ro, am beneficiat de alocatie care ... (vezi toată discuția)