avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj-pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj-pensie alimentara

Buna seara! In cadrul unui proces de partaj se poate cere si recuperarea pensiei alimentare neplatita de tata celor doi copii? Va multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: deditel , utilizator 08:44, 25 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate solicita pe cale separata pentru 3 ani in urma daca a existat o sentinta in acest sens.
Recuperarea se face prin executor judecătoresc. Nu vă trebuie un alt proces.
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire dupa neplata pensiei alimentare Elena2212 Elena2212 Buna seara. Am 18 ani, parintii mei au divortat in urma cu aproximativ 10 ani, iar eu am ramas in custodia mamei mele, cu care am plecat din apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentra georgetasolo georgetasolo Buna seara, vreau sa deschid proces pentru recuperarea pensiei alimentare neplatita. Deoarece eu si fica suntem stabilite intr_o tara membra U.E. avand acordul ... (vezi toată discuția)
Neplata obligatiei de intretinere irimecui irimecui Buna ziua sunt cristian si am si io cateva nelamuriri. Sunt student in an teminal la stiinte juridice, specializare administratie publica. Problema mea este ... (vezi toată discuția)