avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii sanitare pentru achizitii intracomunitare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii sanitare pentru achizitii intracomunitare

Am o firma din 2011 care functioneaza. Vreau sa fac achizitii intracomunitare de parfumuri si detergenti. Imi mai trebuiesc autorizatii sanitare pentru aceste produse ? Mentionez ca furnizorul are toate autorizatiile scoase in tara lui ( Polonia). Acolo le are pe piata deja. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
zdralea, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare tva calin1973 calin1973 Problema de TVA: Am achizitionat (pe firma SRL platitor de TVA) marfa din Polonia unde am platit TVA 23%, apoi am revandut marfa in Romania. Contabila spune ca ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare de catre o firma neplatitoare de tva ursulescu ursulescu cum se fac achizitiile intracomunitare de catre o firma neplatitoare de tva care doreste sa revanda aceste produse. MULTUMESC FRUMOS (vezi toată discuția)
Tva la achizitia prin licitatie de obiecte diverse din afara tarii si revanzare la noi Giumanca Andrei Giumanca Andrei Buna ziua, in scurt timp vreau sa infiintez o societate alaturi de un partener care se v-a ocupa cu achizitia prin licitatie de obiecte diverse din afara tarii ... (vezi toată discuția)