avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apel executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Apel executare silita

Buna ziua,

Am fost executat silit , mi s-au blocat toate conturile si mi s-a retinut toata suma pentru care s-a facut acest demers. Am facut contestatie la executare, am castigat si instanta a dispus anularea executarii
si intoarcerea executarii silite. Dar din motive nestiute , instanta a mentionat in solutie doar returnarea a 1/3 din suma poprita, insemnad ultima plata retinuta. Bineinteles, ca am facut apel, dar din luna mai cand am facut apel, mi s-a dat termen in luna decembrie. Problema este ca cei care m-au executat mi-au returnat toata suma poprita nu doar cea mentionata de judecator, dar fara cheltuielile de judecata. In momentul de fata mai am de recuperat o suma infima si vroiam sa va intreb cum sa procedez mai departe. Trebuie sa trimit vreo instiintare catre judecatorie mentionand ce sume au fost virate si ce suma au mai ramas de virat? Cel de care am fost consiliat in aceasta problema , nu mai raspunde la telefon/email, desi am semnat un contract cu el, pur si simplu nu mai reusesc sa dau de el. Ce este de facut in aceste cazuri cand persoana care te reprezinta este de negasit?
Cel mai recent răspuns: Flav , utilizator 17:33, 1 Decembrie 2017
Buna ziua ,

Se poate un raspuns la problema de mai sus? Nu vreau sa renunt la apel , vreau doar sa aduc la cunostita Instantei ca intimata a platit o mare parte din suma, au mai ramas doar cheltuielile de judecata care ar mai fi de recuperat. Trebuie sa trimit vreo adresa de revenire pentru suma restanta sau as fi recunoscator daca mi-ar spune cineva exact, metoda de urmat in acest caz.

Multumsc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma parțiala de la kruk BogdanB87 BogdanB87 Buna ziua, Acum mult timp am avut o problema... nu am mai putut plăti un credit... care după foarte mulți ani a fost vândut către kruk... Ei m-au dat ... (vezi toată discuția)
Executare silită nelegală silviu_n silviu_n În urma unui proces al Asociației de proprietari cu un proprietar, prima a fost obligată la plata cheltuielilor de judecată. Imediat după rămânerea ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii - obligatie sandup sandup Buna ziua,va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legate de intoarcerea unei executari: am o sentinta definitiva,din luna oct.2018 de anulare a unei ... (vezi toată discuția)