La fiecare ploaie mai serioasa, toata apa din balconul vecinului de deasupra ajunge prin instalatia electrica in bucataria mea, aflata sub balconul acestuia. Stie pb, incearca sa ma duca cu zaharelul, ca rezolva saptamana viitoare, ca nu a dat de cel care va veni sa-i inchida balconul si tot asa. Am adus discutia si despre mersul in instanta pt a rezolva pb, dar spune ca s-a interesat si ca nu am ce sa-i fac in instanta.
Care credeti ca este cea mai buna solutie in acest caz si cum ii ajuta legea pe cei aflati in situatia mea? Va multumesc!
1-Incercati sa utilizati cuvinte ,nu prescurtari
2-Notificati oficial vecinul cu obligtia de a remedia deficienta-sub sanctiunea obligari la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Da, ma iert, nu am mult scoala. Incerc sa ma inteleg si eu cu oamenii cum pot. Sper ca s-a inteles ce am incercat sa va spun. Va mult pt rasp. O zi buna va doresc.
Infiltratii apa balcon
Nnutas
Buna, locuiesc la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje. Am achizitionat apartamentul in 2017, iar pe la mijlocul anului 2018 am finalizat renovarea acestuia. La ... (vezi toată discuția)