avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Restituire fond de rulment
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Restituire fond de rulment

Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc cu o singura scara (8 etaje = 36 apartamente). Am avut centrala colectiva de bloc (apa calda + caldura), iar nivelul cheltuielilor de intretinere a fost destul de ridicat precum si valoarea fondului de rulment. Treptat s-a renuntat la CT de bloc si toti proprietarii si-au montat centrala termica individuala, astfel nivelul cheltuielilor de intretinere reducandu-se semnificativ.
Intrebare: Pot sa solicit retragerea unei parti din fondul de rulment pana la valoarea de acoperire a actualelor cheltuieli care sunt mult mai reduse fata de situatia anterioara?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:26, 25 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai adunarea generala a proprietarilor poate hotari marirea sau micsorarea valorii fondului de rulment
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa analizeze situatia si eventual sa o puna pe ordinea de zi a viitoarei adunari generale a proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încălzire apartament marianalin marianalin Buna ziua, locuiesc la et.4 și detin centrala termica din 2008, intr-un bloc cu 4 etaje vecinul de la etajul.3 să debranșat de la termoficare am semnat ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment Silvia Elmas Silvia Elmas Buna ziua, Va rog foarte mult sa ma ajutati cu informatii legate de colecatrea fondului de rulement. Pana la aceasta data am adunat la fondul de rulment ... (vezi toată discuția)
Inlocuire tevi ac si ar Ledutza 2204 Ledutza 2204 Buna seara. Eu si vecinul meu stam la ultimul etaj capat de coloana pt apa calda si caldura. Amandoi avem CT. Sunt obligata sa permit inlocuirea tevilor daca ... (vezi toată discuția)