avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația de creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația de creștere copil

Buna ziua.as vrea sa stiu daca pot beneficia de Ccc daca la momentul nașterii voi avea doar 11 luni de muncă cu continuitate.sau ce as putea sa fac ca sa beneficiez de indemnizație? As putea sa imi platesc asigurările sociale ca sa am 12 luni lucrate consecutiv??

Alte discuții în legătură

Tata - crestere copil Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.As vrea sa stiu daca beneficiaza de concediu crestere copil,un tata,care nu a lucrat in ultimele 12 luni ,premergatoare nasterii copilului,dar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil angelica82 angelica82 Buna ziua! Am 3 ani consecutivi lucrați în cadrul actualei companii. Pe data de 8 Mai termin preavizul. In perioada imediat următoare ne dorim un copil. Ce ... (vezi toată discuția)
Conditiile acordare indemnizatie crestere copil alinaiordache alinaiordache buna,numele meu este Alina,am 24 de ani si am si eu mare nevoie de ajutor : in momentul acesta nu lucrez si nu beneficiez nici de ajutorul de somaj.atat eu cat ... (vezi toată discuția)