avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Trecere de pe consilier asistent pe ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Trecere de pe consilier asistent pe principal-functionar public

In mod normal eu implinesc cei 3 ani vechime necesari trecerii de pe asistent pe principal , pe 5 ianuarie 2018. Dar tot in acea perioada trebuie sa nasc. Deja de pe 1 noiembrie intru in prenatal. In ianuarie se va organiza examen de promovare pt cei din institutie. As vrea sa stiu daca eu voi putea participa la examen , avand in vedere ca atunci voi fi in postnatal, in cele 42 de zile de lauzie. Daca nu particip acum , banuiesc ca nu voi mai putea decat peste cei 2 ani de CCC. Dar peste cei 2 ani de CCC voi putea da examen de trecere in gradul urmator avand in vedere ca nu voi mai avea ultimii 2 ani de evaluare la locul de munca?sau se vor lua in considerare ultimii 2 ani lucrati inainte de CCC? Daca as da acum examenul si as trece pe principal,mi-, ar merge vechimea in cei 2 ani de CCC pe functia c. principal? Va multumesc si scuzati romanul :)
Cel mai recent răspuns: mira-j , utilizator 14:06, 29 Octombrie 2017
mira-j a scris:

In mod normal eu implinesc cei 3 ani vechime necesari trecerii de pe asistent pe principal , pe 5 ianuarie 2018. Dar tot in acea perioada trebuie sa nasc. Deja de pe 1 noiembrie intru in prenatal. In ianuarie se va organiza examen de promovare pt cei din institutie. As vrea sa stiu daca eu voi putea participa la examen , avand in vedere ca atunci voi fi in postnatal, in cele 42 de zile de lauzie. Daca nu particip acum , banuiesc ca nu voi mai putea decat peste cei 2 ani de CCC. Dar peste cei 2 ani de CCC voi putea da examen de trecere in gradul urmator avand in vedere ca nu voi mai avea ultimii 2 ani de evaluare la locul de munca?sau se vor lua in considerare ultimii 2 ani lucrati inainte de CCC? Daca as da acum examenul si as trece pe principal,mi-, ar merge vechimea in cei 2 ani de CCC pe functia c. principal? Va multumesc si scuzati romanul :)

Buna, ai dreptul sa participi la concursul de promovare chiar daca esti in postnatal, situatia enuntata s a intamplat si la mine la serviciu si o colega a venit din ccc sa sustina examenul. Daca intervine suspendarea nu cred ca ai dreptul la promovare pana nu efectuezi doi ani consecutivi la serviciu. Eu am fost suspendata in interes personal si nu am putut, nu stiu exact daca se aplica si ptr suspendarea in caz de ccc.
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2017
irinaro, utilizator
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nasc dupa termen si nu mai raman 42 de zile de postnatal? AnaRebecca AnaRebecca Am luat 84 de zile de concediu prenatal; in caz ca nasc dupa termen si nu mai raman 42 de zile de postnatal din cele 126, ce se intampla? Pierd indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata,vreau sa lucrez...ce fac dupa ce nasc? violetavio violetavio Buna ziua! Sunt insarcinata(6 sapt)momentan sunt in Anglia,dar in ianuarie sau februarie intentionez sa vin acasa pentru a sustine un examen in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata,vreau sa lucrez,nu beneficiez de ccc...ce fac dupa ce nasc? violetavio violetavio Buna ziua! Sunt insarcinata(6 sapt)momentan sunt in Anglia,dar in ianuarie sau februarie intentionez sa vin acasa pentru a sustine un examen in cadrul unei ... (vezi toată discuția)