avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA 5% la apartamente, dupa casatorie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA 5% la apartamente, dupa casatorie

Am cumparat un apartament pe numele meu cu TVA de 5%. Acum m-am casatorit si am vrea sa cumparam un nou apartament impreuna. Daca apartamentul este pe numele amandurora, vom plati 19% sau 5% TVA? Daca platim 19%, pentru ca eu am beneficiat inainte de TVA de 5% - atunci poate el cumpara apartamentul doar pe numele lui, si sa beneficieze astfel de 5%?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Tva 5% la apartamente - se aplica si daca unul dintre soti a mai cumparat cu 5% tva inainte? matildat matildat Am cumparat un apartament pe numele meu cu TVA de 5%. Acum m-am casatorit si am vrea sa cumparam un nou apartament impreuna. Daca apartamentul este pe numele ... (vezi toată discuția)
Achizitionare casa tva 5% arader arader Buna ziua, Eu si sotia mea am dori sa achizitionam o casa, dar tinand cont ca eu am deja un apartament pe numele meu cumparat cu tva 5% (inainte de ... (vezi toată discuția)
Tva 5% al doilea imobil Mircae123 Mircae123 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: actuala sotie a contractat inainte de casatorie, singura, un credit prin Prima Casa de 40.000€ pentru un ... (vezi toată discuția)