avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare casa tva 5%
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare casa tva 5%

Buna ziua,

Eu si sotia mea am dori sa achizitionam o casa, dar tinand cont ca eu am deja un apartament pe numele meu cumparat cu tva 5% (inainte de casatorie ) nu mai pot beneficia de aceasta reducere.
Intrebarea mea este : poate sa cumpere sotia doar pe ea in regim de separatie de bunuri ( tin sa precizez ca nu are niciun imobil pe numele ei) si sa beneficieze de tva 5%?

Va multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: arader , utilizator 13:06, 24 Martie 2014
Pana la urma doriti sa cumparati impreuna sau doar sotia?
Impreuna nu cred ca am putea, asa ca doar sotia.
Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns , va rog.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii achizitionare locuinta cu 5% tva marianpc marianpc Buna ziua. Am achizitionat inainte de casatorie o locuinta noua , cu TVA 5% , in care locuiesc parintii mei (cu uzufruct) . Cu ocazia casatoriei , am incheiat ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil tva 5% Cristina293 Cristina293 Buna ziua. Situatia mea e urmatoarea: Sotul a cumparat prin credit prima casa, in 2013, o garsoniera, de la o persoana juridica cu cota TVA de 5%. In acel ... (vezi toată discuția)
Ce se poate modifica printr-un act aditional la un antecontract de vanzare-cumparare? flavia2015 flavia2015 Buna ziua, Eu si sotul meu am semnat un antecontract de vanzare cumparare pentru un imobil. La momentul semnarii eu si sotul aveam ca regim matrimonial ... (vezi toată discuția)