avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vinzare - cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vinzare - cumparare apartament

Buna ziua.Sint in curs de achizitionare un apartament si sint eu cu sotul meu,nu avem copii.Sintem la virsta cind trebuie sa ne gindim ca nu mai avem mult pina vom trece in cealalta lume.Dar faptul ca nu avem copii si dispare unul dintre noi cum putem face actele ca sa nu poata fi atacate de nimeni,adica pina traieste cel care ramine sa nu aiba probleme cu fratii[amindoi avem frati si avem mari indoieli in privinta lor].Va multumesc foarte mult si sper ca am fost destul de clara!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:51, 25 Octombrie 2017
Faceti un testament fiecare.
Buna ziua,
Nu prea aveti nicio modalitate legala.
La trecerea DINCOLO a unuia dintre dumneavoastra se deschide automat succesiunea si oricare parte are dreptul sa solicite dezbaterea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament, mostenire, act donatie sau act vinzare-cumparare quiety quiety Buna ziua, Mama mea s-a recasatorit si apoi impreuna s-au mutat intr-un apartament la inceputul anilor 80, unde locuiesc si in prezent. Intre timp ... (vezi toată discuția)
Cine sunt mostenitorii Sophiam Sophiam Buna ziua! Matusa mea dupa mama are 84 ani. Nu are copii, este vaduva si rudele cele mai apropiate suntem noi, eu si fratele meu. Nu mai exista alte matusi ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie? doinitzaalexei doinitzaalexei Va rog sa ma ajutati si pe mine intr o problema.Traiesc in concubinaj de 20 de ani cu o persoana.Aceasta persoana n are copii , singurele rude sunt fratii cu ... (vezi toată discuția)