avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri legea 1/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri legea 1/2009

cum pot primi despagubirile pt imobilul cumparat pe legea 112, al carui contract de vanzare a fost anulat in instanta, deoarece acum ma lovesc de motivul ca nu as fi respectat preved. legii 112 la cumparare si chipurile din aceasta cauza mi-au anulat judecatorii contractul...deci nu as avea dreptul la despagubiri pe legea1/2009???
eu am fost cumparator de buna credinta dar revendicatorul, in urma procesului de revendicare mi-a anulat contractul si mi-a luat casa.

cum justific aceasta situatie, ca sa-mi iau banii cf. legii???
Cel mai recent răspuns: spm , utilizator 15:42, 12 Ianuarie 2010
Anularea contractului nu ar trebui sa aibe nici un fel de imlicatii asupra despagubirilor conf. L1/2009.
Contractul dumneavoastra ( in baza L112) a fost facut cu reprezentantul Statului; Cu alte cuvinte Statul in baza legii 112 ( emitent al legii tot Statul), va intocmit contractul de vanzare - cumparare. Trebuie dat statul in judecata pentru EVICTIUNE.
Cand va fost anulat contractul de vanzare - cumparare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala pasiva Codruta77 Codruta77 In 2003 am cumparat un apartament de la succesoarele fostei chiriase a statului care l-a cumparat de la stat in 1996 in baza legii 112/1995. Mostenitoarele ... (vezi toată discuția)
Despagubiri EDUARDDD EDUARDDD BUNA ZIUA! IN 2006 AM PIERDUT IREVOCABIL IMOBILUL CUMPARAT IN BAZA LEGII 112, FIINDU-NE ANULAT CONTRACTUL DE VANZARE-CUMPARARE. IN HOTARARE SE MENTIONEAZA CA ... (vezi toată discuția)
Case nationalizate dadida dadida Buna ziua As dori sa cer sfatul in legatura cu achizitionarea unei locuinte cumparata de catre actualul proprietar prin legea 112/1195 . Casa a fost ... (vezi toată discuția)