cum pot primi despagubirile pt imobilul cumparat pe legea 112, al carui contract de vanzare a fost anulat in instanta, deoarece acum ma lovesc de motivul ca nu as fi respectat preved. legii 112 la cumparare si chipurile din aceasta cauza mi-au anulat judecatorii contractul...deci nu as avea dreptul la despagubiri pe legea1/2009???
eu am fost cumparator de buna credinta dar revendicatorul, in urma procesului de revendicare mi-a anulat contractul si mi-a luat casa.
cum justific aceasta situatie, ca sa-mi iau banii cf. legii???
Anularea contractului nu ar trebui sa aibe nici un fel de imlicatii asupra despagubirilor conf. L1/2009.
Contractul dumneavoastra ( in baza L112) a fost facut cu reprezentantul Statului; Cu alte cuvinte Statul in baza legii 112 ( emitent al legii tot Statul), va intocmit contractul de vanzare - cumparare. Trebuie dat statul in judecata pentru EVICTIUNE.
Cand va fost anulat contractul de vanzare - cumparare ?
Despagubiri
EDUARDDD
BUNA ZIUA! IN 2006 AM PIERDUT IREVOCABIL IMOBILUL CUMPARAT IN BAZA LEGII 112, FIINDU-NE ANULAT CONTRACTUL DE VANZARE-CUMPARARE. IN HOTARARE SE MENTIONEAZA CA ... (vezi toată discuția)