Buna ziua. Eu stau la etajul 3 am fost sesizată de vecina de la etajul 2 ca am o problema la baie pentru ca ii curge apa ei pe tavan. Am sunat administratorul pentru ca sunt de curând mutată și nu știam ce ventile sa opresc, dansul nu a venit dar mi a zis ca chem un instalator , așa am și făcut și am spart in perete am găsit țeava Sparta și am tăiatin o și inlocuit-o cu alta , aceasta era între robinetul de apa calda și intrarea către apometru . După câteva zile Vecinul alăturat îmi face scandal ca din cauza mea nu are apa calda, s a constatat ca robinetul acela care specific ca era la mine in baie e comun și țeava la fel și ca undeva pana in intrarea in apometrul meu avea un teu către el. Adimnistratia ma obliga sa i fac si lui legătura la apa calda și totul pe cheltuiala mea. Cum sa procede pentru ca am primitamenințări ca ma da in judecată cu toate ca nimeni nu știa ca acea țeava era comuna. Țeava care eu am înlocuit o pentru ca am crezut ca fiind la mine nu este nici o problema.
Este hilara situatia ca instalatia individuala se constituie si parte comuna
Avand in vedere situatia tehnica speciala ,se impune sa refaceti instalatia astfel incat si vecinul sa beneficieze de apa
Delimitare parte comuna
aoa
salutare,
am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)