avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inseriere facturier si chitantier
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inseriere facturier si chitantier

Buna seara.

Stiu ca de la 1 ianuarie 2007 fiecare agent economic poate emite propriile facturi si ca nu mai sunt inseriate.
Eu sun traducator independent, nici SRL si nici PFA, inregistrat pur si simplu la Administratia Financiara si detinator de cof fiscal. Am cumparat astazi un facturier si un chitantier si trebuie sa aloc o serie si un numar. Cum fac? Imi trebuie un registru sau vreun tip de document in care sa consemnez seriile? Sau ma apuc pur si simplu si scriu pe prima factura si pe prima chitanta de exemplu seria EM nr. 000001?
Cel mai recent răspuns: ContSters24933 , utilizator 22:04, 7 Octombrie 2009
Se emite o decizie interna prin care atribuiti atat serie cat si numar facturierului, respectiv chitantierului.
Multumesc pentru sfat :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturier si chitantier CristinaPopescu CristinaPopescu Sunt o firma neplatitoare de TVA si am un facturier nepersonalizat. Vreau sa stiu ce serie si ce numar ar trebui sa completez, si din cate cifre. Acelasi lucru ... (vezi toată discuția)
Chitantier pt psiholog clinician si facturier? danielavasile danielavasile Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu informatii despre ce am de facut pt a lucra corect ca psiholog clinician. Am toate actele ok pe cabinet individual, totul ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!sunt pfa de putin timp si azi am incasat primii bani,in urma activitatii desfasurate,si m-am lovit de o problema!am chitantier si facturier fiscal ... (vezi toată discuția)