avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Reclamatie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Reclamatie

Buna seara,unde pot face o reclamatie cu privire la o avocata care nu vrea sa-mi returneze cateva acte?actele sunt in original(le-am dat crezand ca pot avea incredere in ea tinand cont ca o cunosc de ceva timp).Ma tot amana si imi spune ca este foarte ocupata.Am apelat la serviciile ei pt divort,dar pe parcurs eu si sotul ne-am impacat si am anulat cererea de divort insa actele au ramas la ea(contractul meu de munca,acte aditionale la contract..),ce ma sfatuiti?multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. au ramas la avocat unele documente - am vrut sa divortam eudoareu eudoareu am si eu o mica problema acum cateva lunii de zile am cazut de comun acord cu sotul sa bagam divort,am mers la o avocata (care este prietena de familie cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto cameliaccm cameliaccm va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarele probleme: am inmatriculat o masina adusa din Germania in anul 2009.am platit la finante 5660 lei. Am apelat la ... (vezi toată discuția)
Abandon camin conjugal blueeyes56 blueeyes56 buna seara, sotul fiicei mele a parasit caminul conjugal si s-a mutat cu amanta, ei sunt in divort, dar acum spune ca vrea sa se intoarca inapoi acasa,si sa ... (vezi toată discuția)