buna seara, sotul fiicei mele a parasit caminul conjugal si s-a mutat cu amanta, ei sunt in divort, dar acum spune ca vrea sa se intoarca inapoi acasa,si sa retraga cererea de divort),fiica mea nu doreste sa se mai impace cu el, ne ajuta cu ceva sa il declaram la politie ca a parasit domiciliul?sau sfatuiti-ma ce putem face sa nu vina inapoi,iar casa in care locuieste fiica mea, le-am dat-o donatie fara clauze..el spune ca are si el o camera, fiica si copii nu il mai vor inapoi..va multumesc.
Daca fiica nu-si doreste sa se impace, sa continue procesul de divort, iar daca nu doreste, poate refuza sa-l primeasca. Dansul va trebui sa ceara reintegrarea in spatiu in instanta.
Daca il lasati sa intre sau poate il vor lasa copiii, usor nu-l mai scoateti din casa.
Nu stiu daca va ajuta sa declarati la politie ca a parasit domiciliul, asta o puteti face si cand va veni ginerele cu scandal la usa si veti fi nevoiti sa chemati politia.
Partea cu donatia.. e cam urata, l-ati improprietarit cu jumatate din casa.
casatoriti de 14 ani, au 2 copii gemeni de aproape 9 ani, fetita si baiat, si casa are doar trei camere si o baie, bucatarie, el traieste de mai mult timp cu alta femeie, dar din casa a plecat de tot de 2 luni, acum vrea din nou acasa si nu mai vrea divort,ne joaca pe degete, si nu mai stim ce sa facem..
si as mai dori sa stiu daca fiica mea iar putea cere daune morale, pt. ca fiind casatorit cu ea a intretinut relatii sexuale cu alta femeie, si chiar s-a mutat cu ea ( fiica mea nu lucreaza pentru ca locuiesc la tara nu au pe nimeni cu ei , iar copiii trebuie supravegheati inca tinind cont ca la casa este butelie teracota etc..in tot acest timp ea si-a dedicat timpul copiilor si lui. mincare spalat gradinarit, copii dusu- adusi de la scoala, teme cu ei, ea s-a ocupat in exclusivitate de educatia copiilor si ingrijirea casei si a lui in acelasi timp...
mentionez ca ui s-a patat imagineadin cauza lui dsi acea va intreb daca ar putea cere daune morale pentru ca si-a batut joc de ea si de noi parintii ei in cacelasi timp, tinand cont ca noi am avut incredere in el atunci cand le-am donat casa,
iar daca el nu va putea sa o plateasca ca pe o femeie ce i-a ingru=ijit copii, sa ii cerem in schimb sa renunte la partea lui din casa in favoarea copiilor sau a sotiei, ma intreb daca ar fi posibil asa ceva.va multuesc ca ma ascultati si multumesc pentru orice sfat mi-ati da, o seara placuta pentru dvs.