avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire conturi

Buna ziua
Acum cateva luni am fost executat silit cu poprire pe salariu. Ce m-ar interesa, am baiatul cu un handicap si de anul acesta sa da de la primarie un stimulent financiar pentru copiii cu handicap iar una din conditiile de aprobare a dosarului a fost deschiderea unui cont .Intrebarea este daca se va pune poprire si pe suma care va intra in cont. Si inca o intrebare, daca in acelasi cont se va vira pensia alimentara pentru baiat, eu fiind divortat, se va opri si aceasta suma?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: razvancococi , utilizator 10:50, 26 Octombrie 2017
In mod normal si legal nu se pot popri nici pensia alimentara a baiatului ,nici acel ajutor pt copii cu handicap (vezi art 728 cod pr.civ.) Dar ca sa fiti sigur ca nu veti avea probleme, deschideti un cont pe numele baiatului, Cel poprit inteleg ca sunteti dvs. nu baiatul.
Ultima modificare: Joi, 26 Octombrie 2017
prepeleac, utilizator
Da eu sunt cel poprit, baiatul este minor, are 13 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecată - recuperare viorel77 viorel77 Am de recuperat cheltuieli de judecată. Am făcut cerere la executorul judecătoresc. Acesta a cerut toate datele de la ANAF a pârâtei, din date reiese că ... (vezi toată discuția)
1/3 din salariu ContSters378311 ContSters378311 Buna seara! Sunt in imposibilitatea de a intelege un lucru si va cer ajutor sa o ajutam... \" Seful meu tocmai m.a anuntat ca a primit o executare silita ... (vezi toată discuția)
Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)