avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abuz putere primarie comunala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Abuz putere primarie comunala

Buna seara!
Primaria din comuna parinților mei scăpat in urma cu 2 ani un Șanț cu adâncimea de 2 m si lungime de 1250 mp.
Acest lucru s- a întâmplat fara ca părinții mei sa fie anuntați, dar in zona au fost inundații la gospodariile vecinilor. Pământul escavat a fost vândut altor cetățeni din sat, contra unor sume considerabile.
Am mers la primarie , ei au promis aducerea terenului la starea inițială, dar acest lucru nu s-a întâmplat.
Acum vrem sa dam primaria in judecată, dar cum credeți ca e mai bine ; sa solicitam chirie pe teren, sa readucă pământul la starea inițială sau sa ne dea teren in alta parte?

Mulțumim mult!

Alte discuții în legătură

Excavate fără autorizație Onica. Onica. Excavare fără autorizație Posed un teren pe care nu este construit nimic , Vecinul a parcelat terenul având toate actele in regula pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)
Desfiintare delimitare a doua proprietati irina16 irina16 Am la tara o proprietate compusa din casa+ teren de 2000 mp, pe care am cumparat-o ingradita. Vecina a demolat, fara ca macar sa ma anunte, gardul care ... (vezi toată discuția)
Vecinul depoziteaza tone de pamant pe terenul sau ralexa2007 ralexa2007 Buna seara. Parintii mei locuiesc langa Bucuresti, pe malul unei balti (Pasarea). Terenul are o usoara panta spre apa, iar casele se afla la aprox 200 metri de ... (vezi toată discuția)