avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul

Buna ziua as vrea sa ma ajutati cu un raspuns va rog daca angajatorul la care am lucrat nu vrea sa imi plateasca concediul legal ce as putea face si daca angajatorul iti face card ptr salariu ,el e obligat sa iti bage salariu pe card nu, va multumesc

Alte discuții în legătură

Obligatiile angajatorului fata de angajat alexxutza_x alexxutza_x buna seara!!am o mare dilema...am fost concediata in urma faptului k angajatorul a desfintat un punct de lucru al firmei si nu a mai avut nevoie de mine....in ... (vezi toată discuția)
Concediere legala datorata crizei economice Pacat Pacat Buna ziua !! Am o dilema la care nu gasesc raspuns. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Exista vreo dispozitie legala prin care as putea concedia personal ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil ralucamladin ralucamladin Buna , Am si eu nevoie de cateva raspunsuri. Sunt angajata la o firma cu contract pe perioada determinata pana in 19.06.2010, dupa ce m-am angajat am aflat ... (vezi toată discuția)