avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca este legal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca este legal

In urma cu un an am cumparat un apartament la demisol si nu am putut sa ma mut deoarece nu era termitat si avea anumite probleme ,cu infiltratii de apa, finalizarea curtilor de lumuni ,pereti din caramida imbracati cu rigips si multe altele .
As vrea daca ma puteti ajuta cu niste pareri si ceva legi in ajutor , conducta de canalizare de la vecini care sunt deasupra mea trece prin baie pe la mine si se duce afara in canalizare (la 2 vecini aceasta sa spart si a refulat in apartament ).
Noi cei de la demiol aven scurgere individuala pe fiecare apartament
Cel mai recent răspuns: PeterRosys , utilizator 16:21, 26 Octombrie 2017
trebuie sa anuntati asociatia de proprietari ca aveti probleme si sa cereti in scris remedierea problemei.
Constructorul(vanzatorul) raspunde ptr.viciile ascunse si aparente conform Noului Cod Cvil, trebuie sa vedeti si contractul de vanzare cumparare.
Constructorul nu a facut predarea cladirilor din complex catre asociatie de locatari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi pe tevile de canalizare Ioana2012P Ioana2012P Buna ziua! Am cumparat in 2012 un apartament situat la parterul unui bloc nou. In toamna anului trecut a refulat sifonul din pardoseala baii. Dupa o ... (vezi toată discuția)
Am un vecin deasupra care are o defectiune la scurgerea din baie ... Piciu Dumitru Piciu Dumitru Am un vecin deasupra care are o defectiune la scurgerea din baie in urma careia i-mi distruge tavanul baii L-am anuntat dar nu ia nici o masura Cum ar trebuii ... (vezi toată discuția)
Condominiu mihailovin27 mihailovin27 Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti cu un aspect legat de condominiu. De curand s-a infundat iar conducta de canalizare comuna , s-a facut sedinta cu ... (vezi toată discuția)