avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Polițistul refuza sa îmi comunice nr de dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Polițistul refuza sa îmi comunice nr de dosar

Am depus plângere penală împotriva fostului soț pentru amenințarea cu moartea, șantaj și altele.
Menționez că sunt în divorț ( intentat de mine) și am nevoie sa știu Nr de dosar pentru a-l comunica instanței
Polițistul care se ocupa de dosarul meu refuza sa îmi dea Nr de dosar.
Uitați mesajul primit :
Nu sunt de serviciu, o să vă comunic toate datele când vă audiez.
Eu i-am spus:
Eu am nevoie până atunci. Am nevoie acum pentru a comunica avocatului până la primul termen.
Când sunteți de serviciu va rog frumos sa îmi comunicați Nr de dosar
El a răspuns:
Nu pot. Toti trebuie să respectam regulile. Când va audiez.
Este normal așa ceva?
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 13:18, 26 Octombrie 2017
Faceti o solicitare scrisa organului de cercetare.
Bună ziua, mergeţi direct la parchet cu buletinul dvs şi aflaţi acolo numărul de dosar penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu că reclamantul să se deplaseze la domiciliul pârâtului pentru declarații la poliție? aadinuta aadinuta Buna seara tuturor. Am depus o plângere penală împotriva fostului soț pentru amenințarea cu moartea și șantaj. Cei de la poliție m-au sunat și au ... (vezi toată discuția)
Propunere renuntare la urmarirea penala Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Intr-un dosar penal , in care am calitatea de parte vatamata , organele de cercetare penala au trimis ieri la Parchet dosarul , alaturi de ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana se pune in miscare actiunea penala aidu aidu Cat timp dureaza de cand depun plangere penala la Parchet, pana se incepe urmarirea penala?? Precum si pot face ceva pt urgentare?? (vezi toată discuția)