avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intrebare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intrebare

Daca un bun imobil proprietate publica, aflat in domeniul public al statului a fost trecut prin hotarare de guvern din patrimoniul unei entitati care s-a desfiintat tot prin H.G., in patrimoniul unei institutii publice aceasta avand drept de administrare, dar in momentul in care a fost semnat protocolul de predare primire, nu a fost cuprinsa intreaga adresa adica: acel patrimoniu era pe strada x, nr. 17,19,21, dar in protocol a fost trecut numai nr.19 si 21, acestea fiind intabulate avand ca proprietar statul, dar nr 17 nu poate fi intabulat pentru ca nu a fost prins in acel protocol de predare primire, cum , ce si care ar fi procedura de urmat pentru a putea intabula si celalalt nr care face parte din acel patrimoniu ? Va multumesc .
Cred ca singura varianta este calea Instantei de Judecata?
Cel mai recent răspuns: andruD , utilizator 09:22, 27 Octombrie 2017
?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca suspendate in timpul desfiintarii unei institutii camista camista Prin H.G. nr. 212/2011 multe spitale din tara au fost desfiintate. La data sistarii managementului si incetarii activitatii spitalului, stabilita prin ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu? ContSters234338 ContSters234338 Buna seara! Va rog f mult sa-mi spuneti si mie daca Bdul Pache Protopopescu face parte din patrimoniu? Mii de multumiri! (vezi toată discuția)
Agentia domeniilor statului maramm maramm Cunoaste cineva procedura prin care ADS scoate din domeniul public al statului un teren pe care apoi, prin protocol, il preda Comisiei locale de aplicare a ... (vezi toată discuția)