avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte de munca suspendate in timpul desfiintarii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte de munca suspendate in timpul desfiintarii unei institutii

Prin H.G. nr. 212/2011 multe spitale din tara au fost desfiintate. La data sistarii managementului si incetarii activitatii spitalului, stabilita prin hotararea autoritatii locale, doua contracte de munca erau suspendate pentru concediu de cresterea copilului. Activul, pasivul si patrimoniul spitalului au fost preluate de catre autoritatea locala prin protocol de predare-primire. Personalul activ de la acea data a beneficiat de termen de preaviz. Cum se va proceda la data incetarii suspendarii celor doua contracte? Vor beneficia de preaviz sau se va incheia direct contractul de munca de catre autoritatea locala. In protocol nu se face referire la personal sau personalul suspendat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 25 Iunie 2012
In acest sens, c.i.m. va inceta ... preaviz nu are cum sa efectueze, deoarece sunt in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!! in timpul preavizului se poate desface cim cu acordul partilor? ContSters146823 ContSters146823 Sunt salariata a Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare RA. În baza prevederilor art.1 alin.(1) din O.U.G. nr. 82/2011 prin care se dispune ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc-angajator nou- invitatie la demisie torapaun torapaun Buna ziua. Sunt intr-o situatie unde nu stiu cum sa procedez. Imediat dupa ce am nascut, in 2010, firma a fost cumparata de un alt angajator. Acum mi-am ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic si concediu medical annapop111 annapop111 Buna ziua, Sunt in concediu de ingrijire copil pe perioada de 2 ani, concediu care expira in 22 februarie 2014; firma la care sunt angajata este in ... (vezi toată discuția)