avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Copyright
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Copyright

Daca am trimis o carte cumparat in format pdf si am trimis altei persoane gratis o sa fiu amendat ca cica are copyright.Pot sa fiu dat in judecata???O sa mi afecteze cazierul pt aceea amenda???Nu am stiut de avertizare.Vreau raspunsuri repede va rog.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:36, 28 Octombrie 2017
Pentru o singura carte trimisa unei singure persoane nu cred ca se deranjeaza Politia, ca are treburi mai serioase.

Iar daca ala nu face plangere, nu prea are cum sa afle Politia de asta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal - urgent always always Buna ziua Am si eu o problema cu sora mea, acum 2 zile a fost prinsa in timp ce fura din cora. Am fost sa o ajut si mi s-a zis ca se depune plangere impotriva ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren intravilan viliezwarez viliezwarez Buna ziua mama mea a cumparat in anul 2002 un teren de la o femeie,anul acesta eu m-am dus sa-l intabulez la o firma iar aceasta a intabulat terenul fara ... (vezi toată discuția)
Am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 lei madalinadumitra madalinadumitra Buna ziua!am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 de lei am fost prins si am fost la sectie de politie unde am dat declaratie si am recunoscut ... (vezi toată discuția)