avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Majorare capital social prin aport in natura si in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Majorare capital social prin aport in natura si in numerar

Buna ziua,
Majorarea de capital social prin aport in natura imobil din partea asociat 1 (exista raportul de evaluare) si aport in numerar din partea asociat 2, trebuie facuta neaparat la notariat? Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 10:28, 27 Octombrie 2017
Nu la notariat ci la ORC. Veti avea nevoie de un expert contabil sa va faca un raport de majorare de capital. La ORC veti primi si alte detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ces. si marire capital srl prin ap. in natura ionutanton777ro ionutanton777ro Un SRL format din 2 asociati doreste sa efectueze marirea capitalului social, cu ocazia atragerii unui nou asociat ce va efectua un aport in natura (un ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social smeagull smeagull Buna dimineata, este vorba de un SRL cu mai multi asociati. Dorim sa majoram capitalul social printr-o conversie a unei creante pe care unul dintre ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social cu cladire din patimoniul societatii Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu buna ziua! un srl detine o cladire in val x lei.Doreste majorarea capitalului social cu valoarea acestei cladiri,este posibil?trebuie efectuata si o ... (vezi toată discuția)