avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Trebuie platit la CASS si CAS in conditiile in care ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Trebuie platit la CASS si CAS in conditiile in care sunt student,dar realizez venituri din jocuri de noroc?

Sunt student si din cate stiu sunt inca asigurat la CASS.Nelamurirea mea este urmatoare:cu toate ca sunt inca asigurat CASS si CAS prin prisma faptului ca sunt student,eu realizez venituri din jocuri de noroc,iar nelamurirea ar fi dac pe langa plata impozitului aferent sunt nevoit sa platesc si pentru CASS in conditille enumerate anterior?Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 26 Octombrie 2017
ZeUs13, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului Munteanu Cristina Munteanu Cristina Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca pot primi indemnizatia pentru cresterea copilului avand in vedere ca inca sunt studenta la master in ultimul an si termin ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate pfa/pfi RominaDavid RominaDavid Buna! Am obtinut venituri din activitati independente inceptand cu luna septembrie 2009 pana in martie 2010 ca PFI. Din aprilie 2010 am PFA. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Contributie cass pentru un an din urma Georgiana0508 Georgiana0508 Buna ziua! Am si eu o mica nelamurire si va rog, daca se poate sa ma ajutati: Sunt studenta si pentru a ma inscrie la medicul de familie mi s-a solicitat ... (vezi toată discuția)