buna seara am fost dat in judecata de asoc de proprietari ptr sume restanta la intretinere mai exact ///ASOCIATIA DE PROPRIETARI BLOC 2 CU SED ALES LA AV DUMITRU LUCIA IOANA///dar mi s-a introdus in ultima luna si suma de 250 lei ca si cheltuieli,este legal?
iar al doilea aspect ar fi ca nu sunt eu proprietarul ci sotia deci ??dosarul este la fond acum ,eu nu am primit inca nimic dar l-am vazut online ca este pe numele meu...va rog mult un raspuns si daca este respinsa actiunea cum se rezolva cu acesti bani,,,
Buna seara,
Daca au castigat dosarul si au cerut si li s-au admis cheltuieli de judecata, atunci e corect.
Cum insa ei au intridus deja cheltuielile de judecata va sfatuiesc sa contestati suma in instanta cand formulati intampinarea.
Solicitati dupa aceia si expertiza aratand ca la fel sunt calculate toate cotele deci TOTAL ILEGAL!.
Chiar daca titularul este sotia cum sunteti casatoriti sunteti chemati IMPREUNA in instanta consderandu-se ca acele cheltuieli le-ati facut impreuna.
am fost doar eu chemat si am mai fost dat in judecata o data tot asa am fost pus sa platesc 150 lei cu toate ca hotararea finala a fost de respingere a platii cheltuielilor de judecata,dar degeaba
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Despre ce cheltuieli este vorba ?
Se poate aprecia ca asociatia a introdus suma reprezentand onorariu avocat,pe considerentul ca prestatia acestuia a fost impusa de situatia dv financiara fata de asociatie,respectiv existenta unui debit in evidenta
Dv daca figurati parte in proces urmeaza sa fiti citat,ocazie cu care aveti dreptul sa atentionati instanta ca nu detineti calitatea de proprietar,respectiv reclamantul=asociatia de proprietari va fi obligata sa deschida noua actiune sau sa faca cerere accesorie sa fie introdusa sotia dv drept parte reclamata in cauza
Daca instanta de judecata prin hotarare definitiva respinge cererea asociatiei pentru obligarea dv la plata cheltuieli judidiare,pentru recuperare sume poprite ilegal de asociatie,puteti contacta executor judecatoresc care sa demareze procedura recuperare sume
Cine credeti ca ar trebui sa plateasca cheltuielilie de judecata? Dvs sunteti restantierul,normal ca au cerut ca acestea sa fie in sarcina dvs.
Depinde si cum au formulat cererea de chemare in judecata,noi am chemat proprietarii apartamentului si i-am trecut pe amandoi.Puteti tergiversa dosarul pe partea asta...dar tot va trebui sa va achitati datoriile...si vor fi mai mari.
buna seara,astazi s=a afisat acest lucru....
Ora estimata: 13:00
Complet: C6 CAMERA DE CONSILIU
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Admite sesizarea din oficiu a instanţei. Dispune anularea cererii formulată de reclamanta Asociaţia de Proprietari Bloc 2 în contradictoriu cu pârâtul Toma Laurenţiu. Cu drept de a formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de reexaminare se va depune la Judecătoria Cornetu. Dată în camera de consiliu. Pronunţată în şedinţa publică de la 26 octombrie 2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 26.10.2017
ce inseamna?multumesc mult anticipat