buna seara am fost dat in judecata de asoc de proprietari ptr sume restanta la intretinere mai exact ///ASOCIATIA DE PROPRIETARI BLOC 2 CU SED ALES LA AV DUMITRU LUCIA IOANA///dar mi s-a introdus in ultima luna si suma de 250 lei ca si cheltuieli,este legal?
iar al doilea aspect ar fi ca nu sunt eu proprietarul ci sotia deci ??dosarul este la fond acum ,eu nu am primit inca nimic dar l-am vazut online ca este pe numele meu...va rog mult un raspuns si daca este respinsa actiunea cum se rezolva cu acesti bani,,,
Carturarul
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Inseamna ca actiunea Asociatiei s-a anulat (nu ati fost chemat in judecata de Asociatie).
Puteti vedea motivul din incheiere la arhiva judecatoriei.
Presupun ca au cerut la ocpi sa le spuna cine este proprietar si au aflat adevarul.
Aveti acum sansa sa va intelegti amiabil cu ei. N-o pierdeti fiindca intretinerea tot trebuie platita (daca este calculata corect).
Oricum cereti-le sa va scada cei 250 lei ca fiind nedatorati.
am achitat o parte pana la acei bani destinati societatii de recuperare dar nu vrea sa ii scada presedintele,insa mai nou am aflat ca si presedintele care a initiat actiunea prin aceasta societate de recuperare ,are o suma mai mare decat mine de plata dar nu s-a dat in judecata pe el,ce pot face?