avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contract inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contract inchiriere

Am inchiriat acum 2 luni o camera de camin,am platit 2 luni degeaba,pentru ca nu am stat nici o ora,doar pentru loc.Am facut semnat atunci pe moment un contract la repezeala cu datele mele si ale propietarului in care se specifica ca platesc chiria in avans si intretinerea+daune(care nu sunt).Acum mi-am gasit un apartament mult mai ieftin,as vrea sa ma mut dar am stat 1 sapt in plus din luna asta care nu am apucat sa ii dau banii din motivele propietarului.
M-ar putea obliga sa platesc intreaga luna daca eu vreau sa plec?In contract scrie ca acesta poate fi atacat cu un preaviz de 30 zile.
E valabil acest contract care l-am semnat pe strada in 5 min?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2009
Mihai Dorohoi, Alte profesii
Cel mai recent răspuns: Mihai Dorohoi , Alte profesii 15:36, 8 Octombrie 2009
Depinde de clauzele contractuale. Daca nu este specificat in contractul de inchiriere atunci nu va poate obliga sa platiti chiria pe o luna intreaga dar va trebui sa platiti proportional cu timpul cat ati ocupat camera respectiva pana la predarea ei efectiva! (cele 7-8 zile in plus)
in contract scrie "s-a stabilit de comun acord o chirie lunara de ...."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere daniel1985 daniel1985 Buna ziua. E prima data cand intru pe acest forum si chiar aveam nevoie de nioste raspunsuri de la niste oameni cu experienta.Problema ar fi urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere (vreau sa ma mut) laurlaurjb laurlaurjb Buna ziua , recent m-am mutat in chirie , am cautat ceva ieftin iar dupa cateva cautari am gasit ceva la curte intr-un mini complex in Titan . M-am ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua Locuiesc din 2003 intr-un bloc de camine, camere de serviciu pentru muncitorii firmei, respectiv SC Electromontaj SA Sucursala Bucuresti. Are 3 ... (vezi toată discuția)