avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... venituri retroactive pentru alocatia complementara.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

venituri retroactive pentru alocatia complementara.

Buna ziua. Am o nelamurire privitoare la acordarea alocatiei de sustinere pentru familia monoparentala. Sunt mama unui copil in varsta de cinci ani, singura intretinatoare a acestuia. In urma cu trei ani m-am mutat de la domiciliul legal intr-o alta localitate, fara forme legale. Am primit pana la data mutarii alocatia de sustinere pentru familia monoparentala. Ulterior, dupa aproximativ doua luni, mi-a fost sistat acest drept deoarece nu mai locuiam efectiv la localitatea de domiciliu si am primit o instiintare de la
ANAF sa restitui alocatia pe doua luni, pe care as fi primit-o pe nedrept. De atunci si pana in prezent nu am mai beneficiat de aceasta alocatie. Avand in vedere ca recent mi-am facut resedinta pe localitatea in care locuiesc efectiv, intrebarea mea este daca pot cere retroactiv suma de bani aferenta alocatiei pe perioada de timp in care aceasta nu mi-a fost acordata. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Alocaţia pentru susţinerea familiei cransim cransim Buna ziua. Am un copil in varsta de 6 ani, pe care il cresc singura. De la nasterea sa si pana la varsta de 1.5 ani am beneficiat de alocaţia pentru ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa beneficiez de alocatia monoparentala? ariana89 ariana89 am 21 ani,si o fetita de 1an 7luni.nu lucrez si inafara de banii trimisi de mama mea din strainatate nu am nici un venit.tatal fetitei mele nu si-a asumat ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala Deby39 Deby39 AM SI EU O NELAMURIRE,TOCMAI AM AFLAT CA NU SE MAI DA ALOCATIA MONOPARENTALA,EU SUNT VADUVA SI AM BENEFICIAT PANA ACUM DE CEI 60 RON PUTETI SA MA LAMURITI? ... (vezi toată discuția)