avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prestări servicii contabilitate pro bono. Are voie un ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prestări servicii contabilitate pro bono. Are voie un SRL să încheie un astfel de contract?

Buna ziua,

Am un SRL si ma intrebam daca se poate incheia un contract de prestari servicii intre SRL-ul meu si contabil, pro bono. Pe scurt contabilul nu incaseaza niciun ban de la firma mea pentru serviciile lui. De asemenea, daca imi puteti da un model pentru un astfel de contract.

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 27 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: cameliapad , utilizator 10:38, 1 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Decat sa va complicati cu un contract pro bono, mai bine incheiati un contract de prestari servicii pe o suma modica. Oricat de rau ar merge SRL-ul poate plati 10 lei/luna, de exemplu. Si asa nu are nimeni nimic de comentat, nici fiscul, nici ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intre pfa si sc... cu titlu gratuit...?! mmanu mmanu buna ziua se poate incheia un contract intre un pfa si o sc prin care pfa presteaza servicii dar nu are onorariu? cu titlul gratuit ma gandesc ce spuneti? (vezi toată discuția)
Contractul de voluntariat ContSters47264 ContSters47264 In cadrul unei societati comerciale -s.r.l. , mai multe persoane realizeaza diverse activitati , pentru care nu pretind sa fie remunerate, respectiv, emisiuni ... (vezi toată discuția)
Salariu part time viorel61 viorel61 Va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea situatie : intr-o cladire functioneaza 2 cabinete medicale, unul organizat ca CMI iar celalalt ca SRL , ... (vezi toată discuția)