Am un SRL si ma intrebam daca se poate incheia un contract de prestari servicii intre SRL-ul meu si contabil, pro bono. Pe scurt contabilul nu incaseaza niciun ban de la firma mea pentru serviciile lui. De asemenea, daca imi puteti da un model pentru un astfel de contract.
Decat sa va complicati cu un contract pro bono, mai bine incheiati un contract de prestari servicii pe o suma modica. Oricat de rau ar merge SRL-ul poate plati 10 lei/luna, de exemplu. Si asa nu are nimeni nimic de comentat, nici fiscul, nici ITM-ul.
Salariu part time
viorel61
Va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea situatie : intr-o cladire functioneaza 2 cabinete medicale, unul organizat ca CMI iar celalalt ca SRL , ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.