avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sistem de franare defect+urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sistem de franare defect+urgent

in urma unui accident rutier masina pe care o conduceam a fost dusa la o statie ITP ptr verificare acolo a fost gasita fara frane.cu toate acestea politaiul cu care am fost la verificare mia spus sa conduc masina pana la sectie.este normal ca dupa ce a fost pus acest "diagnostic" masina sa mai fie condusa si pana la sectie aprox 2 km si pe un drum national.astept raspuns
Cel mai recent răspuns: elena200620 , utilizator 12:26, 8 Octombrie 2009
Probabil domnul politist va spus sa mergeti cu masina la sectie,deci puteati sa ajungeti cu ea si tractata sau gasind o alta modalitate,nu trebuia neaparat sa o conduceti personal.Regula este ca in cazul accidentelor in care nu sunt victime constatarile sa se faca ori de catre o firma de asigurare,ori de catre politie la sediu accidente usoare.
Daca v-a spus sa mergeti cu masina pe roti la sectia de politie nu pot decat sa cred ca este inconstient! B-)Trebuia sa refuzati categoric!
nu domnule clar pe dovada inlocuitoare miau scris ca am fost implicata intrun accident rutier iar masina cu defectiuni la sistemul de franare.iar masina mia spus foarte clar sa o conduc eu personal pana la sectie
elena200620 a scris:

nu domnule clar pe dovada inlocuitoare miau scris ca am fost implicata intrun accident rutier iar masina cu defectiuni la sistemul de franare.iar domnul mia spus foarte clar sa o conduc eu personal pana la sectie
In regula. Nu inteleg unde doriti sa ajungeti?!
Daca doriti sa faceti reclamatie impotriva agentului de circulatie care v-a indicat sa conduceti masina cu defectiuni la sistemul de franare in conditiile in care stia de aceste defectiuni , puteti foarte bine sa ii faceti plangere!

Alte discuții în legătură

Am fost prins din cauza inconstientei mele ! Paulbpl Paulbpl Am fost intrun poligon singur sa vad ce are masina pt ca mirosea a motorina de la aer conditionat. in timp ce incercam sa rezolv problema a aparut o masina cu ... (vezi toată discuția)
O masina fara itp valabil, poate fi tractata pe roti pe drumurile publice roadx roadx Foarte multa lume este confuza si cu pareri diferite, de aceea intreb aici, ca sa imi fie/sa ne fie clar, o data pentru totdeauna (cat legea actuala ce prevede ... (vezi toată discuția)
Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)