in urma unui accident rutier masina pe care o conduceam a fost dusa la o statie ITP ptr verificare acolo a fost gasita fara frane.cu toate acestea politaiul cu care am fost la verificare mia spus sa conduc masina pana la sectie.este normal ca dupa ce a fost pus acest "diagnostic" masina sa mai fie condusa si pana la sectie aprox 2 km si pe un drum national.astept raspuns
Probabil domnul politist va spus sa mergeti cu masina la sectie,deci puteati sa ajungeti cu ea si tractata sau gasind o alta modalitate,nu trebuia neaparat sa o conduceti personal.Regula este ca in cazul accidentelor in care nu sunt victime constatarile sa se faca ori de catre o firma de asigurare,ori de catre politie la sediu accidente usoare.
nu domnule clar pe dovada inlocuitoare miau scris ca am fost implicata intrun accident rutier iar masina cu defectiuni la sistemul de franare.iar masina mia spus foarte clar sa o conduc eu personal pana la sectie
nu domnule clar pe dovada inlocuitoare miau scris ca am fost implicata intrun accident rutier iar masina cu defectiuni la sistemul de franare.iar domnul mia spus foarte clar sa o conduc eu personal pana la sectie
In regula. Nu inteleg unde doriti sa ajungeti?!
Daca doriti sa faceti reclamatie impotriva agentului de circulatie care v-a indicat sa conduceti masina cu defectiuni la sistemul de franare in conditiile in care stia de aceste defectiuni , puteti foarte bine sa ii faceti plangere!