avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sistem de franare defect+urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sistem de franare defect+urgent

in urma unui accident rutier masina pe care o conduceam a fost dusa la o statie ITP ptr verificare acolo a fost gasita fara frane.cu toate acestea politaiul cu care am fost la verificare mia spus sa conduc masina pana la sectie.este normal ca dupa ce a fost pus acest "diagnostic" masina sa mai fie condusa si pana la sectie aprox 2 km si pe un drum national.astept raspuns
Cel mai recent răspuns: elena200620 , utilizator 12:26, 8 Octombrie 2009
Aceasta poate fi o scena din celebrele bancuri cu"militieni".
Totusi, unde doriti dvs. sa ajungeti ?
Vreti sa il reclamati pe politist ?
Nicio problema.
Formulati impotriva acestuia sesizare la conducerea unitatii unde functioneaza,dar trebuie sa si dovediti veridicitatea afirmatiilor facute.
nu sunt inca hotarata asupra acestui aspect......vreoiam doar o lamurirea ptr mine.DEOCAMDATA.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O masina fara itp valabil, poate fi tractata pe roti pe drumurile publice roadx roadx Foarte multa lume este confuza si cu pareri diferite, de aceea intreb aici, ca sa imi fie/sa ne fie clar, o data pentru totdeauna (cat legea actuala ce prevede ... (vezi toată discuția)
Am fost prins din cauza inconstientei mele ! Paulbpl Paulbpl Am fost intrun poligon singur sa vad ce are masina pt ca mirosea a motorina de la aer conditionat. in timp ce incercam sa rezolv problema a aparut o masina cu ... (vezi toată discuția)
Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)