avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... distrugere gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

distrugere gard

ce as putea face ,sau cum sa procedez in cazul acesta ,,,pot face plangere la parchet de distrugere? in seara zilei de 27,10.2017 , a venit la un vecin de langa mine un barbat cu caruta ,a lasat caruta in drum nesupravegheata ,,,, nu stiu ce sa intamplat ,,, dar dimineata am gasit gardul la mine stricat doi spalieri rupti ,plasa rupta ,,urme ca a intrat cu caruta in gard ,in gradina la mine ,urme de cal in gradina vreo 3- 4 metri ,
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
alin8, utilizator
Cel mai recent răspuns: alin8 , utilizator 19:21, 28 Octombrie 2017
Buna ziua,
Daca nu va intelegeti civilizat cu vecinul sa va repare gardul atunci puteti sa-l actionati in instanta civila pentru a solicita reparatii (daca aveti probe) sau sa formulati plangere penala dar tot CU PROBE!
~ Conținut șters la cerere ~
pot sa ii cer si o suma de bani ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cainele vecinului intra in curtea mea Anastasia gar Anastasia gar buna ziua, situatie simpla, stau la casa, mediu rural, vecinul meu are un caine ce mereu intra pe proprietatea mea. Am facut singura gard din panou sudat, ... (vezi toată discuția)
Distrugere proprietate privata OzanaGrl OzanaGrl Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta si pe mine, macar cu un sfat sau cu o indrumare. Am o problema poate pentru multi banala dar pentru noi nu. Am ... (vezi toată discuția)
Distrugere gard 2014Elena 2014Elena Ce sanctiune se aplica daca cineva iti strica un gard din scandura la gradina cum mi s-a intamplat , la un teren de legume masurat cadastral si intabulat. ... (vezi toată discuția)