avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare "cu probleme"
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare "cu probleme"

Pe scurt , am cumparat o masina de la niste cunostinte , masina era adusa din germania , toate actele in regula . Fiindu-mi cunostinte , nu le-am cerut pe loc fisca fiscala a de radiere sau cum naibii so mai numi acum a autoturismului. Mi-au trimis-o prin posta , dar cu o datorie de circa 150 RON . Gresala , neatentie , nu mai conteaza , cert este ca cei de aici nu vor sa o primeasca , desi am vrut sa gasesc orice modalitate de a achita eu datoria respectiva ( mentionez ca masina era inregistrata in jud Timis , eu fiind din Bucuresti ) . Exista vreo modalitate sau cale legala , prin care eu sa reusesc totusi sa o inscriu aici la administratia financiara ?? Inca un lucru care mi s-a parut destul de bizar este acela ca : Pe fisa fiscala care am primit-o , cea cu datoria de 150 RON , la sfarsit in incheiere spune si citez : " Ai servi pt instrainare Opel..." Acum daca ei elibereaza un astfel de document , cum pot spune ca nu este in regula , ca nu o primesc asa ??!!! Oricum ai da-o cu oamneii astia , nu-i bine , vrei sa platesti tu , nu se poate !!!
Nu se poate incasa o taxa de prima inmatriculare de 4000 RON , pt o datorie de 150 RON ??!!!!! Mi se pare abdurd ! Va multumesc , si astept un sfat din partea voastra .
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 06:02, 8 Octombrie 2009
Modalitatea de a rezolva problema este foarte simpla: puneti mana pe telefon , sunati acele"cunostiinte" din Timis si solicitati-le sa achite acea datorie de 150 ROn si sa va trimita o noua fisa de inmatriculare stampilata de catre directia impozite si taxe locale in care sa figureze fara datorii! Explicati-le motivul pentru care nu puteti inmatricula masina!
SUCCES!
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme fisa de inmatriculare bandidos bandidos In vara acestui an am achizitionat un autoturism din orasul Targu-Jiu. Pana in prezent fostul proprietar nu mi-a trimis fisa fiscala si fisa de inmatriculare. ... (vezi toată discuția)
Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Numere provizorii auto,apare la fisc? Luciann739 Luciann739 Buna seara Am si eu o intrebare... daca se ia o masina adusa de afara (Elvetia) madina fiind radiata adusa pe platforma la care s a plătit vama pe numele ... (vezi toată discuția)