avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Consultatie Juridica si doar Consultatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Consultatie Juridica si doar Consultatie

Buna ziua , mii de scuze pentru deranj , am o intrebare : In ce consta aceasta consultatie juridica ?
La ce se refera ea si cu ce ma ajuta efectiv , eu am platit taxa si trebuie sa trimit un dosar la o adresa , din cauza uni adrese gresite care mi-a fost data si a faptului ca mi-am pierdut cumpatul din discutie prin mesaje am riscat o altercatie , mi sa spus sa imi cer scuze pe dreptatea mea , in mesaj nu erea corect scrisa adresa , nu avea cod postal , si apoi am cautat pe net codul postal sa o trimit unde mi sa spus , de aici .. mi sa spus Nu va cred ! ca nu gasiti adresa si a urmat un schimb de replici in limita decentei am spus ca in fine va bateti joc de mine , mi sa spus ca aceasta colaborare poate inceta datorita faptului in sine ca am spus si am jignit persoana respectiva , si mi-am cerut scuze dar In mesaj este o alta strada .. eu nu am gasit strada sa caut codul postal apoi mi sa spus srada corecta , eu ce vina am ? cat am gresit sau nu in aceasta discutie Nu stiu .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:41, 29 Octombrie 2017
Din pacate nu se intelege aproape nimic din postarea dvs,cine acorda consultatia juridica,trimeteati un dosar prin posta pt a fi studiat de un avocat,incercati sa fiti mai coerenta in poveste.
Consultanta Juridica si doar consultanta , am platit taxa aceasta , ce prevede ea in fapt se studiaza dosarul si se da un verdict ,
Asa cum va adresati unui doctor pt o consultatie in urma careia primiti un diagnostic tot asa va adresati unui avocat prezentand problema dvs juridica urmand sa primiti un sfat de specialitate .In urma sfatului primit va hotarati ce aveti de facut daca deschideti un proces,etc.Nu ati spus daca era vorba de un avocat ,de ce ati trimis actele prin posta,etc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
:) Multumesc Mult ! .. Sa va dea Dumnezeu sanatate , am pierdut multi bani sunt intr-o stare jalnica moral , eu cel putin m-am tiut de cuvant si am fost consecvent , nu stiu ce sa spun , poate ca sunt un mare prost am insistat sa ma intalnesc cu el problema este ca este un om de renume , sunt bolnav din armata fac dializa de 11 ani , boala aparuta in timpul stagiuluimilitar obligatoriu , nu stiu daca este tardiva aceasta cauza dar tot ce stiu este ca am o pensie de mizerie si imi este greu , am strans bani si am vrut sa repar o nedreptate fata de mine de familie .
Daca doriti un raspuns la problema dvs, luati-o de la inceput cu povestitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict verbal in trafic alexc0909 alexc0909 Buna seara. Am avut un incident neplacut in trafic, a carui descriere o ofer in continuare. Intorcandu-ma acasa cu autovehiculul personal, am patruns intr-o ... (vezi toată discuția)
Proces de care nu sti si il pierzi pps pps Un prieten a contactat un avocat pentru un anumit proces, a semnat un contract ca sa il reprezinte in instanta in alb, stiu ca a gresit, greseala asta a fost ... (vezi toată discuția)
Recurs nicoleta40 nicoleta40 am primit acasa o hotarare de la o mostenire , specifica recurs in 15 zile de la comunicare. intrebarea e de cand se calculeaza cele 15 zile? de la data de ... (vezi toată discuția)