avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma puteți ajuta ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma puteți ajuta ?

buna ziua , soțul meu a fost condamnat și eliberat condiționat in România , acum câteva luni a fost condamnat la o pedeapsa de 6 luni in Anglia dintre care va ispăși jumătate din pedeapsa. M-ar interesa dacă ar avea probleme când va fi deportat in România . Va mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Ma puteți ajuta? ContSters445019 ContSters445019 buna ziua , soțul meu a fost condamnat și eliberat condiționat in România , acum câteva luni a fost condamnat la o pedeapsa de 6 luni in Anglia dintre ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata lucian55 lucian55 Buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu eliberarea conditionata daca am fost condamnat la 2 ani si 6 luni, si indeplinesc conditiile prevazute de lege ... (vezi toată discuția)
Interdictie gabytza84 gabytza84 buna ziua prietenul meu a ispasit o pedeapsa cu inchisoarea pentru alcool la volan si a iesit de curand iar acum vrea sa vina in Anglia dar la politie i s-a ... (vezi toată discuția)