avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Deportarea din închisoarea din Anglia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Deportarea din închisoarea din Anglia

Bună ziua. Soțul meu este în închisoare în Anglia de aproape 6 luni. Imediat o să aibă următoarea sentință. Dacă este deportat în Romania fiind declarat vinovat în Anglia, își va ispăși pedeapsa în continuare în România? Sau se va renunta la toate acuzațiile asupra lui si va fi eliberat? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:40, 28 Aprilie 2025
Bună ziua. Va executa In RO pedeapsa din Anglia, asa cum va fi recunoscuta in RO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma puteți ajuta? ContSters445019 ContSters445019 buna ziua , soțul meu a fost condamnat și eliberat condiționat in România , acum câteva luni a fost condamnat la o pedeapsa de 6 luni in Anglia dintre ... (vezi toată discuția)
Ma puteți ajuta ? ContSters445019 ContSters445019 buna ziua , soțul meu a fost condamnat și eliberat condiționat in România , acum câteva luni a fost condamnat la o pedeapsa de 6 luni in Anglia dintre ... (vezi toată discuția)
Hotarare ralu_k23 ralu_k23 Buna ziua,revenind la situatia pe care am prezentat-o: Va rog sa-mi explicati exact ce presupune aceasta hotarare?am de executat 6 luni insa daca in perioada ... (vezi toată discuția)