avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma puteți ajuta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma puteți ajuta?

buna ziua , soțul meu a fost condamnat și eliberat condiționat in România , acum câteva luni a fost condamnat la o pedeapsa de 6 luni in Anglia dintre care va ispăși jumătate din pedeapsa. M-ar interesa dacă ar avea probleme când va fi deportat in România . Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters445019 , utilizator 11:15, 31 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
A avut o condamnare de 5 ani in Romania si a executat 3 ani si 3 luni. A fost liberat conditionat pe 8 martie 2017.Nu i s-a dat o perioada de incercare cand a fost liberat conditionat. A ispasit o infracțiune pe teritoriu Scoției , unde a avut proces și a rezultat ca este nevinovat, la terminarea procesului din Scoția l-au preluat poliția din Anglia unde a fost reținut câteva zile pentru probe , declarând și recunoscând ca este vinovat pentru câteva din ele , In perioada de arest preventiv in anglia, se stia ca a avut probleme in Romania,dar la condamnare nu s-a tinut cont de problema din tara a fost condamnat doar pentru faptele ispășite in Anglia . A primit o pedeapsa de 6 luni pe data de 22 August , din care va ispăși doar 3 luni iar termenul de eliberare este pe data de 22 Noiembrie , el a cerut sa fie deportat dar având in vedere ca va avea probleme la intrarea in țara cum ar putea refuza deportarea ? Lucrurile personale buletinul , pașaportul sunt in Scoția . Am citit pe un site unde spune ca liberarea condiționata este revocata dacă se constata ca fapta săvârșită este împotriva siguranței naționale.. Ce ar trebuii făcut ?
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2017
ContSters445019, utilizator
Fapte impotriva sigurantei nationale sunt terorism, anumite forme de spionaj, sabotaj al unor obiective cum ar fi alimentarea cu apa, electricitatea, sistemul sanitar, etc.
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2017
tgeorgescu, utilizator
A fost condamnat in Anglia pentru furt din ATM
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Ma puteți ajuta ? ContSters445019 ContSters445019 buna ziua , soțul meu a fost condamnat și eliberat condiționat in România , acum câteva luni a fost condamnat la o pedeapsa de 6 luni in Anglia dintre ... (vezi toată discuția)
Cind se considera o pedeapsa executata ovidiupirvu ovidiupirvu am avut condamnare 1 an din care am executat 7 luni. pedeapsa se considera executata cind am fost eliberat dupa cele7 luni sau cind se face anul complect (vezi toată discuția)
Interdictie gabytza84 gabytza84 buna ziua prietenul meu a ispasit o pedeapsa cu inchisoarea pentru alcool la volan si a iesit de curand iar acum vrea sa vina in Anglia dar la politie i s-a ... (vezi toată discuția)