avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Schimbare sediu social firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Schimbare sediu social firma

Buna ziua
O societate si-a schimbat sediul social. Ce declaratie se depune?Termenul de declarare este tot 15 zile? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: stela chelner , utilizator 20:00, 30 Octombrie 2017
Buna ziua,
Trebuie sa inregistrati noul sediu la Registrul Comertului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La registrul Comertului s-a facut la fisc ce declarative se depune 050 sau 010? Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se depun ambele formulare in termen de 15 zile de la data eliberarii (data inscrisa in documentele emise de registrul comertului).
Am fost astazi la anaf cu ambele declaratii. Nu se mai depune nimic daca societatea nu este platitoare de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social (administratia financiara) Tunadro Tunadro Buna ziua! Tocmai am schimbat sediul social al firmei dintr-un sector in altul (Onrc). In urma acestei schimbari, ce mai am de facut la Administratia ... (vezi toată discuția)
Ce termen au inspectorii sa verifice schimbarea de sediu social moisoiur moisoiur Buna ziua, Am avut o societate care a fost inactiva, am reactivat-o la RegCom si la ANAF am depus declaratia 050 pt schimbare de sediu. Din ce inteleg ... (vezi toată discuția)
Am schimbat recent sediul social al unui ong. mihaela daniela mihaela daniela Am schimbat recent sediul social al unui ONG, iar acum nu știu unde ar trebui să mă duc să anunt(finanțe, registru comerțului)??? Mulțumesc anticipat. (vezi toată discuția)