Buna seara, colegi!
Am o dilema de foarte mult timp, si as vrea sa dezbatem putin acest subiect.
Care e cea mai buna solutie pentru un antreprenor, sau chiar soloprenor (sa presupunem ca nu are angajati, pentru ca se descurca singur, sau are doar colaboratori) sa poata dezvolta o afacere, de unde sa poata beneficia direct de banii incasati.
Ca sa dezvolt, problema nu ar fi sa plateasca taxe sa zicem pana in 20, maxim 30% din incasari, ci sa poata beneficia direct de acei bani, fara sa trebuiasca sa astepte un an ca sa scoata dividendele, sau sa se angajeze, in conditiile in care ar pierde aproximativ 50% din incasari, pentru a avea un salariu.
Exista undeva in lumea asta o forma legala pentru o astfel de afacere unde sa se poata ajunge la banii generati din business oricand, fara restrictii?
Poate fi un offshore o solutie?
E frustrant ca si antreprenor, sa generezi de exemplu 2000 de euro pe luna, din care 1000 sa dai din start la stat ca tu sa poti beneficia de un salariu de 1000 de euro, in conditiile in care nici nu mai vorbim de profit pe firma, sau alte investitii, pentru ca nu mai avem de unde.
Pana nu depuneti bilantul contabil si nu vedeti clar daca firma incheie anul cu profit, nu puteti sa va scoateti dividende. Banii sunt ai srl-ului, nu ai asociatului.
Srl-d sau srl
domsa
Buna ziua,
sunt studenta si in scurt timp as avea de lucru cateva ore pe saptamana. Firma la care ar urma sa prestez munca doreste ca eu sa-mi fac SRL-D si ... (vezi toată discuția)