avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport

Buna seara,

La sfarsitul lunii noiembrie voi pleca in Turcia pentru o mini vacanta.
Este necesar sa imi fac pasaport. Am decis sa il fac pe cel simplu temporar.
Insa, din ce am citit pe site ul celor de la Directia de Pasapoarte trebuie sa ma prezint in orasul unde am domiciliul pentru a depune cererea.
Eu locuiesc in Bucuresti si am domiciliul in provincie, si nici nu am viza de flotant.
O prietena care este si ea din afara Bucurestiului si-a facut programare online, apoi s-a dus acolo pentru acte etc si l-a primit fara nicio problema.
A mai fost cineva in situatia asta? Ar trebui sa sun la ei sa cer un raspuns?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:51, 29 Octombrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Puteți depune oriunde:
În cazul în care solicitantul paşaportului simplu temporar nu se poate prezenta la serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple de la domiciliu sau reşedinţă, cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple temporare pot fi depuse la cel mai apropiat serviciu public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport urgente adelinchiva adelinchiva Buna ziua, luni am programata o plecare in Thailanda si am pasaportul expirat, sunt interesat cat de repede pot obtine un pasaport nou, si ce tip de pasaport? ... (vezi toată discuția)
Pasaport aureliaoraca aureliaoraca buna seara..am si eu o intrebare. pasaportul copilulu meu expira pe 21 iulie, dar eu vreau sa plec cu el pe 28 iunie.intrebarea mea este.pot face cerere de ... (vezi toată discuția)
Viza de reședință la a doua proprietate Mihaipepe Mihaipepe Vreau sa imi fac viza de flotant la o a doua propietate Am domiciliul in provincie si am o propietate in bucuresti. Locuiesc o perioda de timp in bucuresti ... (vezi toată discuția)