avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zona de protectie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zona de protectie bloc

Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu parter comercial unde functioneaza un restaurant. Acum suntem in procedura infiintarii asociatiei de proprietari. Acest restaurant are si terasa amenajata pe exteriorul blocului in jurul acestuia. As dori sa aflu daca aceasta terasa este amplasata inclusiv pe zona de protectie (care stiu ca este de minim 0.5m in jurul blocului) care este spatiu comun si daca se poate lua in discutie o eventuala chirie pe acest spatiu. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: maria1230 , utilizator 02:42, 24 Februarie 2018
Asociatia de proprietari poate impune incheierea unui contract de inchiriere
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Interesati-va mai intai cui apartine acel spatiu comercial pentru ca e posibil sa fie deja al primariei sau al altcuiva, persoana fizica sau juridica.
mersi
Buna seara.va referiti la restaurantul din fundeni ?marului 12-14?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea destinatiei locurilor de parcare Andreea FruFru Andreea FruFru Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la spatiul comercial pe care l-am inchiriat . Conform contractul de inchiriere avem la dispozitie spatiul ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatea asociatiei de proprietari Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu V-as ruga sa ma lamuriti, daca pentru situatia descrisa mai jos, asociatia de proprietari are vreo obligatie legala. Asociatia este facuta pentru un ... (vezi toată discuția)
Banner electoral pe fatada blocului BEN46 BEN46 La noi pe fatada blocului a aparut un banner electoral , am sunat presedintele sa o intreb cat a iesit din afacerea asta si am primit ... (vezi toată discuția)